Vi er snart ferdige med denne beta-siden, men litt arbeid gjenstår. Bare gjør det du kom hit for, så tester vi litt imens.

Chess + Telia = sant

Nå slår Chess og Telia seg sammen. Det betyr at du som er Chess-kunde vil bli flyttet til Telia innen 22. juni.

Illustrasjon for sammenslåing av Chess og Telia

Du som har eller får Chess-abonnement i dag, beholder samme månedspris og data når abonnementet ditt blir flyttet til Telia. Har du kontantkort vil du kunne fylle på som før fram til flyttingen skjer.  Du trenger ikke gjøre noe selv, og kan bruke det samme SIM-kortet. Vi gir deg beskjed i god tid før det blir din tur.

Dekningen blir også like god som før, Chess er jo allerede i Telias nett.

Hva betyr sammenslåingen for deg?

At vi nå slår oss sammen vil gjøre oss bedre rustet til å fokusere på innovasjon og kvalitet for deg som kunde. Du får lengre åpningstid på kundeservice, og gode løsninger for selvbetjening. I tillegg har vi 64 Telia-butikker over hele landet – det er bare å stikke innom for å kikke på utvalget, eller om du trenger hjelp til noe.

Du kan forvente den samme gode servicen som du er vant til hos Chess, med den samme flinke gjengen som stakk av med prisen for årets beste kundeservice i 2017.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og vil ta godt vare på deg.

Alle Chess-mobilkunder beholder samme priser og vilkår som før, men abonnementene skifter navn. I tillegg får du tilgang til 64 landsdekkende butikker, kundeservice med lengre åpningstid og nyttig innhold om forbruk og abonnement i Telia-appen.

Du kan logge deg inn på Min Side og i Chess-appen helt frem til datoen du flytter over til Telia. Fra den dagen kan du logge deg inn på Min Side på Telia.no og i Telia-appen.

Familie- og vennerabatt videreføres med de samme betingelsene som før. Ved bytte til Telia SMART-abonnement vil du miste alle rabatter.

Bonsuprogrammet til Chess legges ned. Alle kunder med mer enn 1000 bonuspoeng får tilsendt verdikode to dager etter de er flyttet til Telia. Denne verdikoden kan du bruke på mobiltelefon, tilbehør, tilleggspakker eller tjenester i butikk, hos kundeservice eller på telia.no.

Alle Chess-mobilkunder beholder samme priser og vilkår som før, men abonnementene skifter navn. Du trenger ikke bytte SIM-kort. Alt skjer automatisk. I tillegg får du tilgang til 64 landsdekkende butikker, kundeservice med lengre åpningstid og Telia-appen.

Lurer du på noe mer?

Sjekk alle spørsmål og svar om flyttingen på chess.no.