SamsungGalaxy Z Fold4

4.8

(11)

SamsungGalaxy Z Fold4

4.8

(11)
Velg farge: Grey green

Henter lagerstatus

Velg finansieringsmåte

Bytt telefon hvert år

Er du opptatt av den nyeste teknologien, eller liker å prøve noe nytt? Med SVITSJ kan du bytte telefon hver 12. måned. Du kan når som helst endre ditt abonnement etter dine behov. Skjermforsikring er inkludert.

799,-/md
Totalpris med SVITSJ i 24 md. 19176,-
Abonnement velges på neste side

Tilbehør

Samsung
Galaxy Z Fold4 Leather Cover
799,-400,-
Samsung
Galaxy Z Fold4 Slim Standing Cover
499,-250,-
tek-no-digi-no-8-5

– Galaxy Z Fold4 er en laptop for lomma . – Tek.no, 17. sept. 2022 – Fold4 er både en telefon og et lite nettbrett – Digi.no, 28. aug. 2022

En mobil – og et nettbrett

Enkel som en mobil, stor som et nettbrett. Den brettbare 7,6"-skjermen er høyoppløst, lyssterk, dynamisk og ultraresponsiv.

Samsung Galaxy Z Fold4 Oppslukende skjerm

Dessuten er den Samsungs aller raskeste skjerm på 120 Hz, noe som gir en sømløs fingerspissfølelse – enten du gamer eller bare scroller. Og ja, den utvendige skjermen er også på 120 Hz.

Neste nivå av produktivitet

Enkel multitasking og det intuitivt raske skiftet mellom frontskjermen og den innvendige skjermen gjør Galaxy Z Fold4 til det perfekte jobbverktøyet uansett hvor du befinner deg. Raskere, smartere og mer kraftfull enn tidligere.

Lettstyrt og med god oversikt

Galaxy Z Fold4 gjør det enkelt å ha oversikt over alt samtidig. Den har smarte funksjoner for enkel navigering både mellom og i ulike apper.

Samsung Galaxy Z Fold4 apper

Du kan ha opptil tre forskjellige apper åpne samtidig, og dessuten lagre dine favorittkombinasjoner av apper – slik at du får enkel tilgang til det viktigste. Samtidig.

Enda mer slitesterk

En sikker oppgradering: Både skjermen og utsiden til Galaxy Z Fold4 er blitt forsterket. Den innvendige skjermen er 10 % mer slitesterk enn tidligere, mens Gorilla Glass Victus+ og Armor Aluminium gjør utsiden hele 12 % mer slitesterk. Og Samsung er fremdeles den eneste leverandøren med IPX8- klassifisering* av brettbare mobiler på markedet.

Samsung Galaxy Z Fold4 Vannbestandig

*Galaxy Z Fold4 er IPx8-klassifisert. Basert på testforhold for nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng.

Kamera i absolutt toppklasse

Galaxy Z Fold4 har gjennomgått en ekstrem kameraforbedring, der hovedkameraet har gått fra 12 til 50 MP. For at du skal kunne ta bedre, skarpere og mer detaljrike bilder. Hvor som helst, når som helst.

Samsung Galaxy Z Fold4 dark photos

Nightography-teknologien sørger for at både bilder og filmer blir bedre også i svakt lys. Og hvis du vil komme nærmere motivet, har du både 3x optisk zoom og 30x Space Zoom til disposisjon. Z Fold4 har også et 12 MP ultravidvinkelkamera på 122° og et telekamera på 12 MP. I tillegg er ytterligere to kameraer plassert på hver sin skjerm, slik at det skal bli enkelt å ha videosamtaler og ta bilder enten mobilen er åpen eller lukket.

Maksimal kraft

Z Fold4 har vår aller raskeste prosessor med den raskeste brikken på 4 nm og Snapdragon 8. Mer kraft, klar for alt du vil og må gjøre.

Skjult kamera

Det innvendige kameraet er plassert under selve skjermen og er nærmest usynlig. Slik at ingenting skal forstyrre opplevelsen for deg.

Optimaliserte apper

For at du skal kunne utnytte den store flaten maksimalt, er flere populære apper optimalisert for Galaxy Z Fold4.

Samsung Galaxy Z Fold4 Multitasking

Et smart grensesnitt og enkle funksjoner gir en enda bedre opplevelse, og siden Z Fold4 har Googles operativsystem er blant annet flere av de vanligste jobbrelaterte appene klare for den store skjermen.

Forhåndsvisning fra to vinkler

Nå kan du og den du tar bilde av se resultatet – samtidig. Når mobilen er åpen og du tar bilde eller filmer med de utvendige hovedkameraene, speiler frontskjermen den innvendige. Og det fungerer naturligvis like bra hvis du vil ta en selfie.

Flex Mode – en unik stilling

Ha Galaxy Z Fold4 åpen, lukket – eller halvåpen. I oppslått stilling er det enkelt å finne den perfekte vinkelen mellom 70 og 110° og plassere mobilen hvor du måtte ønske. Fleksibel frihet, enten du vil ha et videomøte eller se på en serie.

Mobilen går dessuten automatisk over til Flex Mode-stilling, som tilbyr enkel appbruk, spesialutviklet for Z Fold4s grensesnitt. Har du S Pen, kan du også bruke den nedre delen av skjermen som notatblokk, for eksempel under et videomøte. Intuitivt, smart og enkelt.

Skift sømløst mellom skjermene

Maksimal flate eller enkel enhånds- bruk? Den utvendige og innvendige skjermen samarbeider: Du kan skifte fra den ene skjermen til den andre når du vil, og innholdet som er åpent, følger med.

Enkelt samarbeid

Den store skjermen egner seg ypperlig for alt du vil dele – enten det gjelder en presentasjon eller du samarbeider i et delt prosjekt.

S Pen-kompatibel*

Den praktiske, intuitive pennen som er tilgjengelig til Z Fold4, er klar til å ta notater, skissere ideer og redigere filmer og bilder med millimeterpresisjon.

Samsung Galaxy Z Fold4 S Pen

Takket være Flex Mode og Split View kan du dessuten bruke den nedre delen av den innvendige skjermen som notatblokk når du sitter i møter.

*Galaxy Z Fold4 er bare kompatibel med S Pen beregnet for nettopp denne modellen. S Pen selges separat.

Gaming på et nytt nivå

Med Galaxy Z Fold4 får du både større og mer kraftfulle spillopplevelser – den er klar for 5G3 og Wi-Fi 6E4 , for mindre forsinkelse og for at du skal kunne utnytte overtaket som de raskeste nettverkene gir, der du har tilgang til dem.

Samsung Galaxy Z Fold4 Gaming 2000x2000

Banebrytende spillfølelse

120 Hz oppdateringsfrekvens på skjermen gir knivskarpe, nyanserike bilder og bedre flyt i gamingen – en opplevelse helt utenom det vanlige. Den dynamiske oppdateringen tilpasses automatisk, noe som gir lavere strømforbruk og lengre spilletid.

Rask og kraftfull

Klar for 5G-hastigheter. Et kraftfullt dobbeltbatteri på 4400 mAh. Og den veldig raske prosessoren Snapdragon 8. Galaxy Z Fold4 er klar for alt du vil gjøre og oppleve, hele dagen.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

Større seeropplevelser – overalt

I sofaen eller sengen; på flyet eller hytta. Med et nettbrett i lommen kan du streame og kose deg med favorittserien din uansett hvor du er. Galaxy Z Fold4 leverer naturtro farger og skarpe detaljer, også midt på lyse dagen. Og setter du den i Flex Mode-stilling, står den stabilt foran deg uten at du en gang må holde den.

Samsung Galaxy Z Fold4 Viewing-experience

Stilren eleganse

Galaxy Z Fold4 er både tynnere og lettere enn sin forgjenger, med gjennomtenkte detaljer hele veien. Som den moderne, avrundede kameradesignen.

Samsung Galaxy Z Fold4 Specs GreyGreen 400x400

Og den finnes i tre stilrene farger: Phantom Black, Beige og Green Gray.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Fold4 er utstyrt med Samsung Knox som beskytter dine private og verdifulle minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten integrert i fire lag fra maskinvare til programvare for at ingen andre enn du skal få tilgang til det som er ditt.

I esken

Når du kjøper en Galaxy Z Fold4, får du en USB-ledning, bruksanvisning på norsk pluss en nål for å ta ut SIM-kortet.

Den felles kraften av Samsung Galaxy

Nye Galaxy Z Fold4 er utmerket for seg – men blir enda bedre sammen med nye Galaxy Buds2 Pro og Galaxy Watch5 (selges separat).

Samsung Galaxy Z Fold4 ecosystem

Se også deksler og ladere fra Samsung.

Dimensjoner
Bredde
Åpen: 130,1 Lukket: 67,1
Dybde
Åpen: 6,3 Lukket: 14,2-15,8
Lengde
155,1
Vekt
Skjerm
Skjermstørrelse
7,6" (1768x2208), HID, Dynamic Amoled, 1-120Hz +6,2" (2268x835), Dynamic Amoled, 1-120Hz
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP F1,8
Selfiekamera fotokvalitet
10MP F2,2
Hukommelse
Innebygd minne
256 GB
RAM
12GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Prosessor
Snapdragon 8 Gen 1+
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4400 mHz
Simkorttype
NANO
Annet
Fingeravtrykksleser
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPx8
Smarttelefon
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.