Spar opptil 3500

SamsungGalaxy Z Flip4

5

(7)
Spar opptil 3500

SamsungGalaxy Z Flip4

5

(7)
Velg farge: Lys lilla

Henter lagerstatus

Velg finansieringsmåte

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

  • Få 3500,- i rabatt
271,-/md.

Pris gjelder med

Abonnement velges på neste side

Tilbehør

Samsung
Galaxy Z Flip4 Clear Slim Cover
249,-125,-
Samsung
Galaxy Z Flip4 Flap Leather Cover
899,-
Samsung
Galaxy Z Flip4 Silicone Cover with Ring
399,-200,-
tek-no-meget-bra-8-anbefalt

– Vil du ha den beste flipmobilen på markedet, så heter den Galaxy Z Flip 4. TEK.no, august 2022

z-flip-4-elektronikkbransjen no

Årets mobil – elektronikkbransjen.no (2022)

Så liten – så episk

Galaxy Z Flip4 kjennetegnes av sine doble muligheter: Sammenbrettet er formen nærmest kvadratisk, med en høyde på bare 84,8 mm.

Samsung Galaxy Z Flip4 Dimensions BoraPurple

I oppslått stilling har du imidlertid en 6,7"-skjerm til disposisjon. Du får altså det beste av to verdener.

Bedre batteri og hurtiglading

For at Galaxy Z Flip4 skal kunne holde tritt med deg hele dagen er batterikraften blitt økt og prosessoren optimalisert.

Samsung Galaxy Z Flip4 batteri

Med et 10 % større batteri holder den opptil 3 timer lenger* enn forgjengeren. Z Flip4 har dessuten teknologi for 25 W hurtiglading, noe som gjør at du kan lade opptil 50 % på bare en halvtime.**

*Faktisk batteritid kan variere avhengig av bruk. **Krever 25 W hurtiglader – er ikke inkludert, men kan kjøpes hos autoriserte forhandlere og på samsung.com.

Nye kreative muligheter med FlexCam

Med Galaxy Z Flip4 er det som å ha et kamerastativ i lommen. FlexCam gjør det mulig å plassere mobilen hvor du vil – og løfte selfiene dine til et helt nytt nivå, der det er enkelt å finne den perfekte vinkelen.

Samsung Galaxy Z Flip4 FlexCam

Du ser deg selv enten du velger det utvendige dobbeltkameraet eller selfiekameraet – på frontskjermen kan du forhåndsvise både filmer og bilder i miniatyr.

Oppdatert stilikon

Den ikoniske designen har vekket oppmerksomhet verden over. Og det er lett å forstå hvorfor. Med en smalere ramme og et nettere hengsel er Z Flip4 dessuten enda mindre og mer fleksibel enn sin forgjenger – skjermstørrelsen er imidlertid den samme.

Samsung Galaxy Z Flip4 FlexCam-2

Velg mellom fire farger

Galaxy Z Flip4 finnes i fire forskjellige, matte farger – og alle vekker like stor eierlyst. Velger du den stilrent gråsvarte Graphite, luksuriøst gullfargede Pink Gold eller en av de trendy fargerike nyansene Bora Purple eller Blue?

Enda mer slitesterk

En sikker oppgradering: Både skjermen og utsiden til Galaxy Z Flip4 er blitt forsterket. Den innvendige skjermen er 10 % mer slitesterk enn tidligere, mens Gorilla Glass Victus+ og Armor Aluminium gjør utsiden hele 12 % mer slitesterk.

Samsung Galaxy Z Flip4 vannsikker

Og Samsung er fremdeles den eneste leverandøren med IPX8-klassifisering* av brettbare mobiler på markedet.

*Galaxy Z Flip4 er IPX8-klassifisert. Basert på testforhold for nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng.

En frontskjerm med flere muligheter

Også når Galaxy Z Flip4 er brettet sammen, har du enkel tilgang til det viktigste på den 1,9” store frontskjermen.

Samsung Galaxy Z Flip4 cover screen

Du kan se meldingsvarsler, lese og besvare meldinger med voice to text-funksjonen og styre utvalgte funksjoner. Eller forhåndsvise bilder og videoopptak mens kameraet går.

Lynrask skjerm som revolusjonerer følelsen

Den dynamiske, ultraresponsive brettbare skjermen med 120 Hz revolusjonerer fingerspissfølelsen når du scroller.

Flex Mode – en unik stilling

Ha Galaxy Z Flip4 åpen, lukket – eller halvåpen. Med Flex Mode er det enkelt å justere vinkelen på skjermen mellom 70 og 110°, og deretter kan du plassere mobilen hvor du vil. Perfekt hvis du vil se et læreprogram, ha en videosamtale eller ta en handsfree-selfie. Z Flip4 skifter dessuten automatisk over til et spesialutviklet grensesnitt for Flex Mode, noe som gjør det enda enklere å bruke flere favorittfunksjoner og -apper.

Uttrykk din stil

Utsiden teller. Og du kan tilpasse den etter din stil: Både frontskjerm og hjemskjerm har en rekke temaer og bakgrunner å velge mellom. Dessuten er det mulig å få flere skreddersydde tilbehør som er både flotte å se på og praktiske.

Samsung Galaxy Z Flip4 ecosystem

Bilder og filmer i proffklasse

Med Galaxy Z Flip4 kan du uttrykke deg på nye, kreative måter. Og med doble kameraer på utsiden, med mulighet for både vid- og ultravidvinkel, kan du forevige alt som du er med på. Vidvinkelkameraet er hele 65 % mer lyssterkt enn forgjengerens, og programvaren er oppgradert med bedre AI – noe som gir høyere kvalitet og større detaljrikdom, dag som natt.

Samsung Galaxy Z Flip4 kvalitetsvideo

Bilder med studiokvalitet

Nå trenger du ikke å passere noen filtre – Galaxy Z Flip4 tar bilder som er klare til å deles direkte. Vidvinkelkameraet er hele 65 % mer lyssterkt, og avansert AI sørger for at bildene blir enda mer levende: Kameraet registrerer hva slags miljø du befinner deg i og setter deg i fokus, med både studiolys og naturlig bokeh-effekt.

Handsfree-selfie

Si farvel til selfiestangen. Kamerautløseren til Galaxy Z Flip4 kan aktiveres helt håndfritt. Du trenger bare å vinke for å ta et bilde eller starte et videoopptak. Du kan dessuten velge om du vil bruke selfiekameraet eller hovedkameraene – selv om du velger de utvendige er det enkelt å finne riktig positur, siden du ser deg selv på frontskjermen.

Samsung Galaxy Z Flip4 QuickShot

Appkontinuitet

Utsiden og innsiden samarbeider enkelt med minimal forsinkelse: Alt som skjer i det lille notatvinduet, kan umiddelbart åpnes i fullformat på den innvendige skjermen.

Klar for 5G-hastigheter

Nå slipper du å vente – Galaxy Z Flip4 er 5G-kompatibel. Det betyr at du kan laste ned tunge filer på null komma null, eller spille og streame med minimal forsinkelse. Neste generasjon mobilnett gir deg den høye hastigheten du trenger i ditt oppkoblede liv.

Tilgang til 5G-nettet kan variere etter dekning og andre forhold.

Øk volumet

Klar for en enda større lydopplevelse? Galaxy Z Flip4 har doble høyttalere og Dolby Atmos. Musikken styrer du dessuten enkelt fra frontskjermen.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Flip4 har Samsung Knox innebygd – formålet er å beskytte dine private og verdifulle minner: filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten integrert i fire lag fra maskinvare til programvare for at ingen andre enn du skal få tilgang til det som er ditt.

I esken

Når du kjøper en Galaxy Z Flip4, får du en USB- ledning, bruksanvisning på norsk pluss en nål for å ta ut SIM-kortet.

Dimensjoner
Bredde
71,9
Dybde
Åpen 6.9 - Lukket 15.9-17.1
Lengde
Åpen: 165,2 Lukket: 84,9
Vekt
Skjerm
Skjermtype
Main: 6,7" Dynamic Amoled 1-120Hz (2640x1080) Cover: 1,9"(512x260)
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12MP F1,8
Selfiekamera fotokvalitet
10 MP
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Prosessor
Snapdragon 8 Gen 1+
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3700 mHz
Simkorttype
NANO
Annet
Fingeravtrykksleser
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IPx8
Robust
Ja
Smarttelefon
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.