OnePlusNord3

OnePlusNord3

Velg farge: Tempest Gray

Henter lagerstatus

Velg minne: 128 GB

Velg finansieringsmåte

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

  • Få 1500,- i rabatt
167,-/md.

Pris gjelder med

Abonnement velges på neste side

Lading, fotografering, OnePlus Nord3 5G - Stort sett alt du kan be om

Simple brilliance

OnePlus Nord3 5G har et enkel, diskret design som ser ut som det hører hjemme på noe mye dyrere. Tempest Gray har et stormfullt 2D silkeglassdeksel med en frostet tekstur som er antirefleks og anti-fingeravtrykk. Den slanke 8,15 mm designen og de flate kantene gir en følelse i hånden som er feit på komfort.

Flatt er vakkert

Vi sa "farvel" til den funky plastskjermrammen, slik at skjermen sitter flatt innenfor rammene for en sømløs seeropplevelse. Og ikke gå glipp av den klassiske OnePlus-varslingsglidebryteren på siden!

Dimensity ganger 9.000

OnePlus Nord3 5Gs MediaTek Dimensity 9000-brikkesett har ytelse på flaggskipnivå, men den hemmelige sausen er LPDDR5X RAM for en ansiktssmeltende rask og jevn opplevelse.

La det bli RAM-slående

Liker du RAM? Denne telefonen har 8 GB rask LPDDR5X RAM. Og den har RAM-Vita, som er en RAM-administrasjonsfunksjon, slik at du kan gjøre multitasking på sjefsnivå med RAM'en. RAM-ifikasjonene er vanvittige!

Enda mer dimensjon!

Vi har lagt til noen kule funksjoner for å hjelpe deg med å dra nytte av MediaTek Dimensity 9000-brikkesettets enestående ytelse.

Mesteren i fleroppgavekjøring

I tilfelle du trenger mer bevis, er det flere grunner til at denne telefonen er flott for multitasking:

Kjør opptil 44 apper samtidig.

Ta og generer bilder og videoer raskere enn noensinne.

Game-tastic gaming

Få en hyperrask og sensitiv spillopplevelse med en berøringsresponsrate på 1000 Hz fra HyperTouch Engine .

For stor. For kult

OnePlus Nord3 5Gs enorme VC-kjølesystem holder alt i gang trygt og smidig for selv de mest intense spill- og fotoredigeringsøktene .

Smooth kommer nå i XL

Vi blåste opp OnePlus Nord3 5Gs Super Fluid AMOLED-skjerm til 6,74 tommer med en ekstra stor 120 Hz adaptiv dynamisk bildefrekvens for imponerende visninger og enkle sveip. Dra nytte av de to høyttalerne med Dolby Atmos på siden for en allsidig oppslukende strømme- og spillopplevelse.

Stort sett alle kameraene du kunne bedt om

Ja, du har sett dette kameraet før

Hvis du opplever kameradéjà vu, er det fordi 50 MP Sony IMX890-sensoren på OnePlus Nord3 5G er den samme vi bruker i tungtslående flaggskip som OnePlus 11.

Turbodrevne nattbilder

Ta nattbildene maksimalt med en kombinasjon av OIS og vår TurboRAW-algoritme for mindre uskarphet og vakre farger.

Fiffig 4K seksti

Ta opp hyperjevn 4K 60 fps-video, selv i dårlig belysning, ved hjelp av AI-støyreduksjonsmagi fra MediaTek 9000-brikkesettet.

Superstødig, fargerik 1080p

Vi doblet opp på 1080p videomoduser for OnePlus Nord3 5G, med vår klassiske og fargerike 1080p HDR-modus og nye 1080p 60 fps-opptak som er flott for actionbilder.

To bokeh, or not to bokeh?

Svaret er alltid "to bokeh" med OnePlus Nord3 5Gs forbedrede portrettmodus, med bedre bakgrunnsuskarphet og bokeh-filtereffekter for å holde fokus på dine iøynefallende motiver.

Å nei! De har krympet ultrabredden!

Ro deg ned. Vi krympet ikke kameraet med ultravidvinkel – vi kuttet bare vinkelen til 112°, slik at du kan ta jevne, realistiske vidvinkelbilder med mindre merkelig fordreining og forvrengning.

Stort sett all kraften du kan be om

Alle milliampertimene er dine

Vi har utstyrt OnePlus Nord3 5G med en absolutt enhet av et 5.000 mAh-batteri, støttet av 80 W SUPERVOOC-lading som jekker batteriet opp til én dags strøm på bare 15 minutter.

Hvor super er din 'VOOC'?

OnePlus Nords 'VOOC er så super, dens fulle navn er faktisk "80W SUPERVOOC Endurance Edition." Og den har en batterihelsemotor som dobler ladesyklusene fra 800 til 1.600. Det er fire år med daglig lading til over 80 % batteri!

Stort sett all smidig erfaring du kan be om

Ekstra smidig og nyttig

OnePlus Nord3 5G kommer med OxygenOS 13.1 ut av esken. Dette sømløst smidige operativsystemet er inspirert av naturen og kommer med noen ekstra nyttige verktøy;

Zen Mode er nå Zen Space med den samme avslappende opplevelsen du elsker.

Slapp av med bakgrunnsstøy og spill fra O-Relax.

Åpne IR-fjernkontrollgrensesnittet og ta kontroll over husholdningsapparatene dine.

Går lenge på Raskt og smidig

OnePlus Nord3 5G er den første OnePlus Nord-enheten som får tre år med programvareoppdateringer og fire år med sikkerhetsoppdateringer, slik at din raske og jevne opplevelse forblir lenger.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Skjermoppløsning, PPI
450
Skjermstørrelse
6,74 tommer
Skjermtype
120 Hz Super Fluid Display
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP Sony IMX890 kamerasystem
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
OxygenOS
Operativsystem versjon
13.1
Prosessor
MediaTek Dimensity 9000
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Hurtiglading
Ja, 80W SUPERVOOC Endurance Edition
Smarttelefon
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.