Spar minst 2000,- med Telia X

OneplusNord 2T

Spar minst 2000,- med Telia X

OneplusNord 2T

Velg farge: Grey Shadow

Henter lagerstatus

Velg finansieringsmåte

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

  • Få 2500,- i rabatt
83,-/md.

Pris gjelder med

Abonnement velges på neste side

OnePlus Nord 2T 5G

Live Fast

Flagship Killer Speed

Den har hurtiglading på flaggskipnivå, et smartere, raskere brikkesett og et AI-forbedret kamera som er enda bedre enn forgjengeren ved fotografering i lite lys. Og det er uten å regne med en rekke andre justeringer og tillegg OnePlus har gjort for å gi deg en telefon som føles mer førsteklasses enn man skulle tro til en god pris.

Hva skjer med denne ladingen?

I tilfelle du trodde vi ikke kunne bli raskere, ga vi OnePlus Nord 2T 5G den raskeste ladingen av noen Nord-telefon noensinne – 80 W SUPERVOOC. Det fyrer telefonens 4500 mAh-batteri opp til en dags strøm på 15 minutter.

50 MP AI trippelkamera

OnePlus Nord 2T 5G kommer med et 50 MP AI trippelkamera som fungerer sammen med Dimensity 1300-brikkesettet for å produsere AI-forbedrede bilder som er lysere, klarere og mer fargerike. Vi har også økt OIS for høyere stabilitet og klarhet, selv i dårlig belysning.

6.43" 90 Hz FHD+ AMOLED-skjerm

I tilfelle du ikke fikk det med deg, OnePlus Nord 2T 5G kommer med den elegante 6,43" 90 Hz FHD+ AMOLED-skjermen. Den er uanstrengt smidig og har HDR10+-støtte for å gjøre tiden din på apper som Netflix og YouTube mer fargerik.

Et enda kraftigere brikkesett

Alt er litt raskere og bedre med MediaTek Dimensity 1300-brikkesettet, som forbedrer alt fra spilling til grafikkytelse og app-lanseringshastigheter ved å bruke MediaTeks nye HyperEngine 5.0. Dette raske, kraftige brikkesettet støttes av opptil 12 GB LPDDR4 RAM og 256GB UFS3.1-lagring for å sikre omfattende, rask og smidig ytelse.

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
Annet

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.