GooglePixel 6a

5

(2)

GooglePixel 6a

5

(2)
Velg farge: Sage

Henter lagerstatus

Velg finansieringsmåte

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

  • Få 1500,- i rabatt
83,-/md.

Pris gjelder med

Abonnement velges på neste side

Google Pixel-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

Tilbehør

Google
Pixel 30 W USB-C-lader
299,-
Google
Google Pixel 6a Case
349,-
Google
Pixel Buds Pro
2390,-

Dette er Pixel 6a – en rimeligere Google-telefon som tilpasser seg deg. Takket være Google Tensor-brikken er den lynrask og sikker, og den har også et fantastisk batteri og kamera.

Google Tensor – hjernen i Pixel 6a.

Pixel-6a-tensor

Apper starter fort, sider og bilder lastes inn raskt, og alt går som smurt, med den samme spesialutviklede brikken som i Pixel 6 Pro.

Batteri som varer hele dagen.

Batteriet som varer i mer enn 24 timer. Ved å lære seg hvilke apper du bruker mest – og spare strøm på dem du sjelden bruker – kan det tilpassede batteriet i Pixel vare hele dagen.*

Pixel-6a-batteri

*Beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av tale, data, hvilemodus og bruk av andre funksjoner. Gjennomsnittlig batterilevetid under testingen var omtrent 29 timer. Batterilevetiden avhenger av mange faktorer, og bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Batteritestingen ble utført i California i USA i begynnelsen av 2022 på prøveversjoner av enhetene og programvaren ved bruk av standardinnstillinger. Batteritestingen ble gjort ved bruk av Sub-6 GHz (ikke frittstående) 5G-tilkobling (ENDC). Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

Få batterilevetid på opptil 72 timer med ekstrem batterisparing.*

Med ekstrem batterisparing velger du hvilke apper som skal kjøres. Pixel slår av de andre.

*Beregnet batterilevetid basert på testing med en blanding av samtale, data, hvilemodus og begrenset bruk av andre funksjoner som er standard i Ekstrem batterisparing-modusen (som deaktiverer diverse funksjoner, blant annet 5G-tilkoblingen). Batteritestingen ble gjort på nettverket til en stor operatør. Batteritestingen ble utført i California i USA i begynnelsen av 2022 på prøveversjoner av enhetene og programvaren ved bruk av standardinnstillinger, bortsett fra at Ekstrem batterisparing-modus var slått på. Batterilevetiden avhenger av mange faktorer, og bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

Koble til og lad. Raskt.

Med hurtiglading med kabel via Google 30 W USB-C®-laderen (selges separat) får du mange timer med strøm på bare noen få minutter.*

Ladehastigheten på opptil 18 W er basert på at Google 30 W USB-C®-laderen eller Google 18 W USB-C®-laderen brukes og er koblet til et strømuttak. De faktiske resultatene kan være langsommere. Adaptere selges separat. Kompatibel med USB PD 3.0 PPS-adaptere.

Bilder som gjør visjon til virkelighet.

Pixel-6a-kamera-viskelaer-nattmodus

Ansiktet du liker best, uten uskarpheter.

Med funksjonen for å gjøre ansikter skarpere kan du forevige øyeblikk – selv i bevegelse.

*Funksjonen for å gjøre ansikter skarpere fungerer kanskje ikke på alle bilder eller videoer med ansikter.

Få distraksjoner til å forsvinne på magisk vis.

Du kan bruke det magiske viskelæret til å fjerne uønskede elementer.* Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

*Krever Google Foto-appen. Det er ikke sikkert at Magisk viskelær fungerer på alle bildeelementer.

Natten er tiden for blinkskudd.

Med Nattmodus kan du forevige stjernehimmelen eller bybelysningen om kvelden – og ta portrettbilder.*

*Gå til g.co/pixel/astrophotography for å få mer informasjon.

Vakre og nøyaktige bilder med Real Tone.

Pixel-6a-realtone

Se alle slags hudnyanser på en vakker og virkelighetstro måte.

Beskyttelse og personvern – helt ukomplisert.

Pixel-6a-personvern

Telefonen som takler våte omgivelser.

Med IP67-beskyttelse tåler Pixel 6a fint litt vann og støv.* Så bare ta den med deg overalt.

*Laget for å overholde IP67-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av støv og vann i henhold til IEC-standarden 60529 når hver enhet forlater fabrikken. Enheten er imidlertid ikke vann- eller støvtett. Tilbehøret er ikke vann- eller støvbestandig. Vann- og støvbestandigheten er ikke permanent og kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje, reparasjon av enheten, demontering eller skade. Hvis du mister enheten i bakken, kan vann-/støvbestandigheten svekkes. Væskeskade gjør garantien ugyldig. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/water.

Innebygget sikkerhet.

Med Titan M2TM-brikken og Google Tensor-sikkerhetskjernen får Pixel-telefonen din et ekstra lag med sikkerhet, slik at den er enda bedre rustet mot angrep.*

*Sammenlignet med Pixel 5a.

Lås opp med et trykk.

Opplåsing med fingeravtrykk er en sikker og pålitelig måte å låse opp telefonen på.

Android-opplevelser som er utviklet for deg.

Et Pixel-grensesnitt som kan tilpasses.

Pixel-6a-tilpasse

Få ting gjort raskt og enkelt med Material You. Fargene i Pixel-enheten gjenspeiler til og med bakgrunnsbildet du velger.

Det du trenger, når du trenger det.

Pixel-6a-kort-fortalt

Få nyttig informasjon med Kort fortalt-funksjonen, for eksempel nylig brukte spillelister når du kobler til hodetelefonene, eller kalendervarsler for møter.

Oversett språk i sanntid.

Pixel-6a-oversette

Med Direkteoversetting (kommer snart) kan du snakke med andre på 11 språk, tolke samtaler ansikt til ansikt og oversette skilt med kameraet.*

Pixel-6a-oversetter

*Kommer snart. Ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land. Ikke tilgjengelig for alle medier eller i alle apper. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/livetranslate. Oversettelsen skjer kanskje ikke umiddelbart.

Pixel blir bare bedre og bedre.

Med noen måneders mellomrom får Pixel-telefonen automatiske programvareoppdateringer som inneholder nye funksjoner, triks og apper.*

*Pixel-enheten din mottar nylanserte funksjoner i de aktuelle periodene for Android-oppdateringer og brukerstøtte som gjelder for telefonen. Gå til g.co/pixel/updates for å få mer informasjon.

Det er enkelt å bytte.

Med noen få enkle trinn kan du flytte favorittinnholdet ditt fra den gamle telefonen og komme i gang med Pixel 6a. Bare bruk adapteren for raskt bytte til å overføre meldinger, kontakter og bilder til den nye enheten din.*

Pixel-6a-switching

*Det kan hende at enkelte tredjepartsapper og -data ikke overføres automatisk. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/copydatahelp.

Nyttig tilbehør for Pixel (selges separat).

Pixel-6a-tilbehoer

Laget for å beskytte. Utformet for å fremheve.

Med en rekke fargealternativer som står i stil til telefonen, er Pixel 6a-dekselet omtenksomt laget med mer enn 30 % resirkulert plast.

Lad raskt.

Lad både Google-produkter og andre USB-C-enheter raskt med 30 W USB-C®-laderen.* Den er kompakt nok til å ta med seg overalt.

*Krever en kompatibel USB-C®-enhet (selges separat). Ladehastigheten varierer og avhenger av egenskapene til enheten, batteriets alder, bruken under lading og mange andre faktorer.

Dimensjoner
Bredde
71,8 mm
Dybde
8,9 mm
Lengde
152,2 mm
Vekt
Vekt
178 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning Gorilla Glass 3
Skjermoppløsning, PPI
429
Skjermstørrelse
6,1 tommer
Skjermtype
OLED, HDR
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
12.2 MP, f/1.7, 27mm, (wide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS - 12 MP, f/2.2, 17mm, 114˚ (ultrawide), 1.25µm
Hovedkamera videokvalitet
4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps; gyro-EIS, OIS
Selfiekamera fotokvalitet
8 MP, f/2.0, 24mm (wide), 1.12µm
Selfiekamera videokvalitet
1080p@30fps
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
6 GB
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.2
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 12
Prosessor
Google Tensor (5 nm) - Octa-core (2x2.80 GHz Cortex-X1 & 2x2.25 GHz Cortex-A76 & 4x1.80 GHz Cortex-A55)
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4410 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjerm
Hurtiglading
Ja, 18W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP67
Innhold i salgspakke
1 meter USB-C®-til-USB-C-kabel (USB 2.0), Hurtigstartveiledning, Adapter for raskt bytte, SIM-verktøy
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Nei
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.